Supermalli Rosien kaula-aukko vangitsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

30-vuotias brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelemisestä. Vaalea mallikaunotar on myös näytellyt ja ollut mukana muun muassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

Viime vuoden lopulla Rosien ohi supermallien vaikutusvaltaisimpien listalla meni Candice Swanepoel, mutta se tuskin kaunotarta häiritsi. Eilen Rosie kuvattiin New Yorkissa upeassa asussa, jonka kaula-aukko vangitsi varmasti jokaisen hänet nähneen miehen katseeen.

Jason Stathamin kanssa seitsemän vuoden ajan seurustellut kaunotar sai vuonna 2016 esikoisensa. Poika sai nimekseen Jack Oscar Statham. Malliuran lisäksi Rosie on tehnyt myös menestyksekästä uraa näyttelijänä eri elokuvissa.

Splash
Splash
Splash