Sampo ja Minttu Kaulanen uivat Bahamalla sikojen kanssa: ”Ihan käsittämätön kokemus”

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Minttu viettivät äskettäin hyvin ansaitun loman Karibian paratiisisaarilla, kuten Bahamalla. Yhdessä paikassa rentoutumisen sijaan he matkustelivat ympäri aluetta tutustuen mahdollisimman moniin nähtävyyksiin. Myös sikoihin.

Sampo Kaulanen

– Tää on kyllä niin kuumottavaa, Sampo ihmetteli.

– Tää on kyllä hienoa. Tää on ihan käsittämätön kokemus. Tämä oli niin unelmien täyttymys uida noiden kanssa, Minttu ihasteli.

Nyt Kaulaset ovat julkaisseet videon, jossa he käyvät tutustumassa maailmankuuluihin uiviin sikoihin. Suurikokoiset karvaiset siat eivät tällä kertaa olleet suomalaisia umpihumalaisia turisteja, vaan aitoja sikoja, jotka nähtiin taannoin myös muun muassa Angry Birds -mainoksessa.

Videolla nähdään miten Sampo ja Minttu suuntasivat aikaisen herätyksen ja aamiaisen jälkeen bussilla ja pikaveneellä rannalle, jossa turistit pääsivät tekemään sikojen kanssa lähempää tuttavuutta. Michele innostui lopulta sioista kovasti, ja syötti niitä innoissaan.