Onko miehesi päässyt yli exästään? Nämä 7 merkkiä paljastavat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erotilanteet asettavat ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin äärimmilleen. Osa ihmisistä voi työstää eroa jo suhteen aikana niin pitkälle, että eron konkretisoituessa se ei tunnu enää niin pahalta. Osa ihmisistä voi kuitenkin jäädä haikailemaan entisten sydänkäpystensä perään.

Scott Muska kertoi Women’s Health -sivustolle seitsemän merkkiä, joiden perusteella nainen voi tietää, että mies ei ole päässyt yli entisestä kumppanistaan.

1. Hän pitää yhteyttä entiseen tyttöystäväänsä

Mies soittelee exälleen jatkuvasti ja he ovat todella hyvin perillä toistensa kuulumisista.

2. Tykkäykset sosiaalisessa mediassa

Mies yrittää saada exänsä huomion tykkäämällä hänen jokaisesta kuvastaan ja julkaisustaan.

3. Mies puhuu hänestä pahaa

Hän puhuu jatkuvasti pahaan sävyyn entisestä kumppanistaan. Tämä tarkoittaa sitä, että hän saattaa edelleen yrittää vakuuttaa itselleen miksi he eivät enää seurustele.

4. Hän tekee suuria romanttisia eleitä jatkuvasti

Kukat, suklaarasiat, yllätystreffit ja lahjat uudelle kumppanille voivat olla vain halu kostaa entiselle kumppanille ja näyttää, että mies on nyt uudessa suhteessaan onnellisempi.

5. Tiedät miehesi exästä liikaa

Hän paljastaa jatkuvasti pieniä yksityiskohtia exästään kehuessaan sinua. Hän voi sanoa esimerkiksi: ”Hän roikkui aina puhelimessaan ollessamme treffeillä toisin kuin sinä”.

6. Mies pitää muistoista kiinni

Hän ei halua heittää pois exänsä tekemää paitaa tai lahjaa, joka muistuttaa häntä entisestä suhteesta.

7. Mies on läheinen exänsä perheen kanssa

Yleensä kumppanit lakkaavat viettämästä toistensa perheiden kanssa aikaa kun parisuhde loppuu. Mikäli mies on kuitenkin edelleen läheinen exänsä perheen kanssa, hän saattaa pitää välejä lämpiminä tulevaisuudessa siintävää yhteen palaamista ajatellen.