Amanda Bynes julkaisi harvinaisen kuvan – näyttää pitkästä aikaa terveeltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mielenterveys- ja päihdeongelmista vuosikausien ajan kärsinyt teininäyttelijä Amanda Bynes on nähty lehtien otsikoissa lähinnä muiden kuin uraan liittyvien uutisten merkeissä. Kerroimme viime kesänä näyttelijän haluavan takaisin elokuvamaailmaa, mutta hänen kuntonsa romahti taas loppuvuodesta.

Psykiatrisella päihdeklinikalla kuntoutunut 31-vuotias Amanda Bynes julkaisi äskettäin kuvan sosiaaliseen mediaan. Nainen on vältellyt Twitterin ja Instagramin käyttöä jouduttuaan sanomistensa vuoksi ongelmiin muutama vuosi sitten. Nyt nainen on julkaissut myönteisiä mielikuvia herättävän otoksen itsestään.

Terveeltä ja hyvinvoivalta näyttävä Amanda Bynes on käynyt ystäviensä kanssa illallisella. Amerikkalaisen Amanda Bynesin fanit ovat toivoneet, että nainen kuntoutuisi ja hänet nähtäisiin valkokankailla.

Amanda Bynes aloitti näyttelemisen kolmevuotiaana ja hän sai kymmenen vuotta myöhemmin omaa nimeään kantavan sketsisarjan Nickelodeon-televisiokanavalta. Ohjelmaa tuotti Dan Schneider -niminen mies, jonka on vuosikausien ajan huhuttu sekaantuneen seksuaalisesti Hollywoodin lapsinäyttelijöihin, RedState-julkaisu väittää.