Kaasupoljin jumiutui moottoritiellä 160 km/h nopeudessa – mittava pelastusoperaatio

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa asuva mies joutui taannoin vaaralliseen tilanteeseen keskellä kiireistä moottoritietä. Hän ei voinut hidastaa ajoneuvoaan kaasupolkimessa ilmenneen vian vuoksi. Hätäkeskus sai puhelun paniikissa olleelta 28-vuotiaalta Joseph Cooperilta.

Mies kertoi BMW-merkkisen autonsa kaasupolkimen jääneen jumiin. Kuljettaja ei pitänyt hyvänä neuvona kokeilla hätäjarrun käyttöä.

– Rouva, olen pahoillani mutta en aio tehdä sitä 160 kilometrin tuntivauhdissa, Cooper totesi.

Vapaavaihteelle vaihtaminen tai vakionopeuden hidastaminen eivät tuottaneet toivotunlaista tulosta. Poliisit onnistuivat kuitenkin varoittamaan muuta liikennettä vaarasta, ja laskivat autoilijan eteen piikkimattoja.

Auton vauhtia onnistuttiin pudottamaan piikkumattojen avulla, kunnes se lopulta pysähtyi. Cooper toimitettiin sairaalaan rintakipujen vuoksi. Vero News -uutissivuston mukaan viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.