Lindsay Lohan toisti Mean Girls -repliikkejään – muistatko vielä nämä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lindsay Lohan on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja, joka on kuitenkin viime vuosien aikana ollut enemmän uutisotsikoissa päihdesekoilujen ja parisuhdesotkujensa vuoksi. Nainen on yrittänyt saada kiinnityksiä elokuviin, mutta hänet on kuitenkin nähty viime aikoina enemmän televisiosarjojen sivurooleissa.

Lindsay Lohan teki yhden merkittävimmistä näyttelijäsuorituksistaan Mean Girls -elokuvassa vuonna 2004. Nyt neljätoista vuotta elokuvan ilmestymisen jälkeen nainen on palannut suositun elokuvan äärelle W Magazine -sivuston julkaisemalla videolla.

YouTube-videolla nähdään miten näyttelijätär eläytyy jälleen Cady Heronin ja muiden roolihahmojen repliikkeihin. Lindsay Lohanin tehtävänä on ääninäytellä hänen valitsemansa kahdeksan suosikkirepliikkiä elokuvasta, jota moni pitää edelleen tärkeänä ja hauskana kuvauksena nuorten naisten kouluajoista ja ystävyydestä.