Kurvitar Maripily Rivera antavassa topissa – ei suotta sanota povipommiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puerto Rico tunnetaan monien missi- ja mallikaunotarten kotimaana, ja eräs maan julkkiksista on nelikymppinen Maripily Rivera. Muualla maailmassa vielä suhteellisen tuntematon kurvitar on nyt tekemässä itsestään julkkistähteä myös Yhdysvalloissa.

Maripily kuvattiin nyt paparazzien toimesta kotimaassaan Puerto Ricossa, jossa hän saapui San Juanin lentokentälle melko paljastavaan toppiin pukeutuneena.

40-vuotias Maripily Rivera, eli oikealta nimeltään María del Pilar Rivera Borrero, on puertoricolainen näyttelijä, malli ja televisiotähti. Hän osallistui vuonna 1995 Miss Puerto Rico Petite -missikilpailuun ja aloitti samalla malliuransa. Lisäksi hän on näytellyt kotimaansa televisiosarjoissa ja toiminut televisiojuontajana. Hän piti vuosien ajan myös omaa vaatekauppaa, joka kuitenkin paloi vuonna 2007.

Splash
Splash
Splash
Splash