Unelmapari historiaa: Jennifer Aniston ja Justin Theroux erosivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuotta pidettiin suurena erojen vuotena, kun monet julkkisparit päättivät hakea avioeroa ja päättää parisuhteensa. Saman päätöksen viime vuoden puolella tekivät myös näyttelijäpariskunta Jennifer Aniston ja Justin Theroux.

Jennifer Aniston ja Justin Theroux menivät naimisiin vuoden 2015 kesällä oltuaan kolme vuotta ensin kihloissa. Pariskunta ehti viettää avioelämää vain kahden vuoden ajan ennen kuin he päättivät erota. 49-vuotias Aniston on kommentoinut Daily Mail -lehden mukaan, että ero oli yhteinen päätös ja rakkaudella tehty.

Pariskunta oli päättänyt avioerosta jo viime vuoden lopulla, mutta he päättivät tehdä kuitenkin vasta nyt tiedosta julkista. Tänä surullisena aikana fanit eivät kuitenkaan ole voineet olla huomaamatta sitä tosiasiaa, että nyt sekä Brad Pitt että Jennifer Aniston kumpikin ovat sinkkuja, minkä vuoksi moni onkin alkanut toivomaan tämän voimakaksikon yhteen palaamista.