Demin vartalo kuin tiimalasi – rintaliivit jäivät pukematta

Viihdeuutiset · Stara.fi

22-vuotias Instagram-sensaatio Demi Rose Mawby hemmottelee fanejaan usein rohkeilla ja paljastavilla kuvillaan sosiaalisessa mediassa. Demi juhli joulukuussa yli kuutta miljoonaa seuraajaa, ja nyt luku on noussut siitäkin jo sadoilla tuhansilla uusilla seuraajilla.

Äskettäin Demi Rose ikuistettiin rannalla Car Verdellä, jossa hän oli lomailemassa. Nyt Mawby on jo palannut Britanniaan ja poseerannut Lontoon muotiviikkojen yhteydessä järjestetyissä MTV-kanavan juhlissa upeassa valkoisessa bilemekossa. Sen alle ei mahtunut lainkaan rintaliivejä.

Demi Rose Mawby tapaili viime kesänä räppäri Tygaa, mutta suhde ei kestänyt kovin pitkään. Äskettäin Tyga kertoi uskovansa olevansa Kylie Jennerin lapsen isä, ja tammikuussa syntynyt pienokainen on saanut alkunsa arviolta viime vuoden huhtikuussa.

Splash
Splash
Splash