9 niksiä helpompaan arkeen – viinipullo auki sytyttimellä

Koti & Asuminen Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan verkossa nähdään videoita, joissa esitellään ratkaisuja arjen pieniin ongelmiin. Nyt So Yummy -kanava julkaisi Facebook-videon, jossa nähdään useita todella käytännöllisiä niksejä, jotka tulevat varmasti lähes kaikille jossain vaiheessa tarpeellisiksi.

Videolla esitellään moniin arjen pieniin ongelmiin useita helppoja ratkaisuja, jotka jokaisen olisi hyvä tietää. Kuten aina, nämäkin neuvot ovat yksinkertaisia, mutta harva tulee kuitenkaan ajatelleeksi näitä helppoja ratkaisuja itse.

Yksi kätevimmistä videolla esitelleistä nikseistä opettaa avaamaan viinipullon ilman avaajaa. Kun pullon kaulaa lämmitetään kevyesti sytkärillä, korkki alkaa nousemaan pullon sisältä kuin itsestään. Toisessa hyödyllisessä niksissä kiivin hedelmäliha kaavitaan kuoren sisältä vatkaimella.

https://www.facebook.com/firstmediasoyummy/videos/1971478466499628/