Fanit luulevat Jamie Dornania elokuvien Christian Greyksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fifty Shades of Grey -elokuvasaagasta tuttu näyttelijä Jamie Dornan on pohjoisirlantilainen naimisissa oleva perheenisä. Seksikkään roolinsa myötä hän on kuitenkin monille faneille ensisijaisesti elokuvan maailmassa elävä Christian Grey.

35-vuotias tähti ei pysty liikkumaan enää julkisesti ilman, että hänet tunnistetaan kadulla. Usein häntä lähestyvät ihmiset eivät kuitenkaan kutsu Dornania hänen omalla nimellään. Varsinkin naispuoliset fanit kutsuvat miestä aina nimellä Christian Grey tai Mr. Grey, mikä saa miehen tuntemaan olonsa kiusalliseksi.

Jamie Dornan kertoi Ellen DeGeneresin haastattelussa, että myös hänen lapsensa ovat olleet ihmeissään kun vieraat ihmiset ovat kutsuneet Dornania Christian Greyksi. Osa naisista tuntuu oikeasti kuvittelevan, että miehellä on kotonaan myös elokuvassakin nähty punainen huone.