Kendall Jenner niukassa asussa – ei peitä vatsaansa edes illallisella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä Kendall Jenner on upea näky mainoksissa ja muotinäytösten lavoilla. Nuorella naisella on hoikka, mutta kuitenkin myös kurvikas vartalo, jollaisen moni nainen varmasti haluaisi. Kendall Jenner osaa esitellä vartaloaan myös vapaa-ajallaan pukeutumalla aina näyttävästi.

Kendall Jenner nähtiin nyt suositun Craig’s -ravintolan edustalla kun hän oli menossa illallistamaan isosiskonsa Kourtney Kardashianin kanssa. 22-vuotias mallikaunotar oli jälleen upea näky asussa, joka paljasti naisen treenatut vatsalihakset kokonaan.

Kendall Jenner oli valinnut ylleen rennot farkut ja vaaleanpunaisen topin, joka peitti vain rintojen alueen ja toimi samalla rintaliivien asemasta. Asu oli erityisen uskalias illalliselle, sillä moni muu ei haluaisi paljastaa vatsaansa heti ruokailun jälkeen tietäessään, että kamerat seuraavat ja napsivat kuvia taukoamatta.

Splash News
Splash News
Splash News