Bile-Dani palaa Temptation Islandille – nyt seurustelevana: ”Tää ei ole mitään läppää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Temptation Island -realitysarjan suomalainen versio palaa televisioruutuihin 14. maaliskuuta, ja nyt ohjelman seurustelevat parit on paljastettu. Heidän joukossaan on todellinen jymy-yllätys, kun jo aiemmin televisiosta Bile-Dani ja hänen tyttöystävänsä Eveliina palaavat viettelysten saarelle.

27-vuotias Daniel ja hänen 22-vuotias tyttöystävänsä Eveliina ovat seurustelleet jo parin vuoden ajan, ja molemmat ovat olleet Temptation Islandissa aiemmin sinkkuina. Daniel oli mukana sarjan ensimmäisellä kaudella ja Eveliina toisella, ja he tapasivat Temptation Islandin bileissä.

– Mulla on kaikki pelissä tässä hommassa. Tää ei ole mitään läppää. Jos tää reissu menee nappiin, niinkuin se varmaan 99-pinnaisesti menee, niin sit mä vien sut paratiisiin ja kihlaan sut siellä, Daniel lupaa Evelle.

Pariskunnan mielestä heidän suhteensa on vakaalla pohjalla. Riitoja syntyy lähinnä siitä, että Dani on joskus saamaton eikä tartu asioihin tarpeeksi nopeasti – mikä puolestaan johtaa siihen, että Eve nalkuttaa. Pariskunta haki ohjelmaan, koska monet uskovat edelleen parin suhteen olevan kulissia ja täynnä pettämistä. Pari haluaa todistaa olevansa tosissaan.