Alkuperäinen Dingo ei jatka keikkailua – tässä uusi kokoonpano

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen suosituin yhtye Dingo yllätti viime vuonna takavuosien faninsa tekemällä paluukiertueen alkuperäisellä kulta-aikojensa kokoonpanolla. Dingo suuntaa keikoille myös ensi kesänä, mutta yhtyeen alkuperäistä ryhmää ei enää keikoilla nähdä. Viime vuoden lopulla Quuppa ja Pete ilmoittivat jättävänsä Dingon, eivätkä ole päätöstään sittemmin muuttaneet.

– Vähän kaikkien yllätykseksi 2017 loppuvuodesta Pete Nuotio ja Quuppa Seittonen päättivät lähteä Dingo-yhtyeestä menestyksekkään paluun jälkeen. Tilanne korjaantui kuitenkin varsin nopeasti, kiitos hyvien yhteistyökumppaneiden sekä meihin aktiivisesti yhteydessä olleiden soittajakollegoiden, Neumann kommentoi.

Tulevilla keikoilla mukana ovat vielä Neumann, Jonttu ja Pepe, joiden rinnalla tullaan näkemään esimerkiksi Lordin riveissä koskettimia soittanut Leena Peisa ja Hybrid Childrenissä rumpuja soittanut Saska Ketonen.

– Allekirjoittaneella ei joitakin vuosia sitten olisi tullut mieleen, että nainen soittaisi Dingossa. Mutta nyt soittaa, mikä on hienoa! Näin uuden Dingon alkumetreillä tilanne on vähintäänkin herkullinen -ja mikä tärkeintä, motivoiva! Myös uudet Dingo-biisit odottavat julkaisuaan näillä näppäimillä, Neumann jatkaa.

Dingo tullaan näkemään esiintymislavalla ainakin Rovaniemen IskelmäKesä-festivaaleilla heinäkuussa ja Härmän Power Parkissa elokuussa. Keikkoja on mahdollisesti tulossa enemmänkin.