KFC sulki ravintolansa – asiakkaat soittivat hätäkeskukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kentucky Fried Chicken, eli KFC on yksi maailman suosituimmista friteerattua kanaa myyvistä ravintolaketjuista. Nyt jättikokoisen ruokaketjun ravintolat ovat joutuneet sulkemaan ovensa, koska kuljetusyhtiö DHL ei ole toimittanut tarpeeksi kananlihaa ravintoloihin. Ihmiset ovat soittaneet asiasta hätäkeskukseen.

Englantilainen poliisiviranomainen Tower Hamlets MPS on julkaissut twiitin, jossa pyydetään ihmisiä lopettamaan poliisille soittaminen KFC-ravintoloiden takia. Kananhimoiset henkilöt ovat olleet pöyristyneet siitä, että pikaruokalat ovat joutuneet sulkemaan ovensa väliaikaisesti. Metro-lehden mukaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa on suljettu 700 KFC-ravintolaa 870 ravintolasta.

Uutisten mukaan KFC menettää kuljetusfirman tekemän kömmähdyksen takia noin miljoona puntaa päivittäin. Hätäkeskukset saavat päivittäin runsaasti turhia puheluita, mutta kanaravintolan kiinni olemisesta ilmoittaminen lienee pohjanoteeraus. Sosiaalisessa mediassa seurataan KFC-kriisiä hashtagilla #KFCCrisis.