Dua Lipa sädehti gaalassa – tästä ei iltapuku massiivisemmaksi muutu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musiikkialan BRIT Awards 2018 juhlittiin tänä vuonna Lontoossa 02 Arenalla. Illan aikana tunnetut artistit astelivat tapahtuman punaiselle matolle toinen toistaan upeammissa luomuksissa. Yksi illan kiistaton ennakkosuosikki oli Dua Lipa.

Dua Lipa on historian ensimmäinen naisartisti, joka on saanut samana vuotena BRIT Awards -palkintogaalassa viisi ehdokkuutta. Kaikista ehdokkuuksista 22-vuotias laulajatähti voitti itselleen sekä British Female Solo Artist -palkinnon että British Breakthrough Act -palkinnon.

Nainen teki melkoisen sisääntulon jo astuessaan gaalan punaiselle matolle kuvattavaksi. Dua Lipan yllä nähtiin häikäisevän kaunis vaaleanpunainen luomus, jossa oli pitkä ja muhkea laahus, ja joka sai tähden näyttämään kuin jumalaiselta kermakakulta.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News