Pikkutyttö näki ensikerran kunnolla – koskettava video reaktiosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten näön tutkiminen voi olla välillä hankalaa, sillä näön tarkkuuden selvittäminen on hyvin riippuvaista siitä miten yhteistyökykyinen lapsi on. Pikkutytön vanhemmat olivat onneksi huomanneet, että heidän lapsellaan on huono näkö, minkä ansiosta tyttö sai silmälasit.

Nyt suloisella YouTube-videolla nähdään miten ihana reaktio tytöllä oli siihen kun hän sai ensimmäistä kertaa omat silmälasit päähänsä. Tyttö tokaisi heti onnellisena, että nyt hän näkee aivan kaiken, ja alkoi ihastelemaan sängyllä olevia lelujaan.

Tyttö kertoi näkevänsä vanhempansa ja isosiskonsakin nyt kunnolla. Isosisko oli pikkuisen tukena ja kehui heti sisarustaan siitä miten hyvin silmälasit sopivat hänelle. Isä muistutti tyttöä vielä siitä, että silmälaseja ei saa ottaa pois, mutta tämä ei liene olevan ongelma koska tyttö näyttää niin onnelliselta nähdessään kunnolla.