Rita Ora hehkui valkoisessa asussa – pörrömekko vaati huomiota

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musiikkialan BRIT Awards 2018 juhlittiin tänä vuonna Lontoossa 02 Arenalla. Illan aikana tunnetut artistit astelivat tapahtuman punaiselle matolle toinen toistaan upeammissa luomuksissa. Yksi illan säkenöivimmistä kaunottarista oli Rita Ora.

Poptähti Rita Ora sädehti punaisella matolla ihanassa valkoisessa luomuksessaan, jonka runsas hameosa teki pienen laahuksen naisen taakse. Valkoinen pöyhkeä iltapuku sai hieman väriä hameen helmassa pilkottavasta vaaleansinisestä osiosta.

Rita Ora oli myös yksi gaalassa esiintyvistä laulajista illan aikana. Nainen esitti Liam Paynen kanssa yhdessä tehdyn For You -nimisen kappaleen, joka on myös Fifty Shades Freed -elokuvasta tuttu tunnuskappale.

Splash News
Splash News
Splash News

red carpet vibes ❤️ tune in from 8pm! #brits

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

BRITS 2018

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on