Kim Kardashian julkaisi kuvan kulissien takaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikka-alan yrittäjä Kim Kardashian on tunnettu hänen kurvikkaasta tiimalasivartalostaan, jota hän esitteleekin ahkerasti hänen omilla sosiaalisen median kanavillaan. Nyt nainen julkaisi kuitenkin poikkeuksellisesti tyylikkään kuvan, jossa hänen vartalonsa on kokonaan muhkean iltapuvun peitossa.

37-vuotias perheenäiti on tottunut olemaan kameran edessä hyvin vähissä vaatteissa. Tällä kerralla nainen kuitenkin puki ylleen muhkean vaaleanpunaisen röyhelömekon. Mekko liittyi Sita Abellan kanssa yhteistyössä toteutettuihin kuvauksiin, joiden kulisseista naisen julkaisema Instagram-kuva on otettu.

Kuvassa Kim Kardashian on hyvin tyylikkään näköinen valkoisissa pitkissä hiuksissaan ja aurinkolaseissaan. Muhkeat kermakakkumaiset mekot ovat nyt kuuminta muotia, ja tällaisia iltapukuja nähtiin paljon myös juuri juhlitussa BRIT Awards -gaalassa.

Bts of this shoot with @sitabellan coming soon on my app!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on