1980-luvun Honda Accord tuunattiin Teslan osilla – kiihtyy nollasta sataan alle kolmessa sekunnissa

Autot · Tim Isokivi

Sähköautot ovat kehittyneet hurjaa vauhtia vuosikymmenen aikana. Uusimmat mallit kiihtyvät nollasta sataan hurjalla vauhdilla ja kykenevät mittaviin huippunopeuksiin.

Jason Hughes on erikoistunut luomaan Tesla-ajoyksiköitä Tesla Model S ja Model X -ajoneuvojen osista. Nyt Youtube-käyttäjä Jimmy Built on tuunannut 1980-luvun Honda Accordin Tesla-ajoyksiköllä ja Chevrolet Volt -auton akulla.

Lopputuloksena syntyi Teslonda-nimen saanut ajoneuvo. Youtubessa esiteltävä video kykenee kiihtymään 0-100 kilometrin tuntivauhtiin vain 2,7 sekunnissa. Jimmy Builtin tavoitteena on, että auto kykenisi samaan vielä 2,5 sekunnin aikana.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.