Naiset kertovat – näin tuskallista farkkujen sovittaminen on

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Farkut ovat yksi luottovaate, joka sekä naisten että miesten vaatekaapista tulisi löytyä. Sopivien ja täydellisesti istuvien farkkujen löytäminen ei kuitenkaan aina ole helppoa, minkä vuoksi niiden kokeileminenkaan ei usein tuota haluttua lopputulosta.

Glamour Magazine -kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa erikokoiset naiset kokeilevat samasta farkkumallista omaa kokoaan. Farkkujen sovittaminen ei ole mukavaa puuhaa, koska varsinkin uusina farkut kuuluvatkin olla erittäin napakat.

Farkkujen sovittaminen voi pahimmillaan jopa viedä naisten itsetunnon, kun oma tuttu koko ei enää mahdukaan päälle. Totuus on kuitenkin se, että eri valmistajien koot eivät aina vastaa täysin toisiaan, minkä lisäksi housujen joustavuus määrittelee usein koon istuvuuden.