Ruokakauppa auttaa kosijoita – merkitsee kosintaan soveltuvat avokadot tarralla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Superruoaksikin kutsuttuun avokadoon kohdistuva innostus on jo pidemmän aikaa saanut koomisia mittasuhteita. Kerroimme juuri miten hedelmää on alettu käyttämään ruoanlaiton ohella myös kosimiseen. Nyt Asda-ruokakauppa on romantikkojen iloksi päättänyt auttaa kosijoita löytämään täydelliset avokadot helpommin.

Sosiaalisessa mediassa on nähty lukuisia kuvia, joissa kihlasormus on piilotettu perinteisen rasian sijaan avokadon sisään. Kosinnan näyttävyyden kannalta on erityisen tärkeää, että kosimiseen tarkoitettu avokado on täydellisen kypsä. Sen vuoksi Asda-ruokakaupat ovatkin alkaneet merkitsemään kosintaan soveltuvat avokadot omalla tarrallaan.

Asdan työntekijät valikoivat Independent-sivuston mukaan päivittäin avokadojen joukosta täydellisen kypsät avokadot ja merkitsevät ne tarralla, jossa lukee: ”Perfect for Proposal”. Näin asiakkaat tietävät mitkä avokadot ovat juuri täydellisiä ja kosintaankin sopivia ilman etsimistä.