Mies kuori kantapäänsä veitsellä – ällöttävä video tilanteesta

Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Finnien puristaminen tai niiden katseleminen voi olla monien mielestä etovaa. Jostain syystä kuitenkin videot, joissa finnejä, mustapäitä ja muita näppyjä puristellaan ovat kuitenkin todella suosittuja verkossa.

Nyt YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa mies kuorii kantapäänsä ihoa veitsen terällä. Mies pitää terää kahdella kädellään ja vetää sitä jalkapohjaa pitkin niin, että vanha ja kuollut iho rullautuu terää vasten ja irtoaa jalasta todella ällöttävällä tavalla.

Aiemmin Instagramissa alkoi kasvattamaan suosiotaan Tweezist-niminen kanava, jossa nypitään sisäänkasvaneita karvoja. Kanavalla on siis pelkkiä lyhyitä videoita, joissa nähdään lähikuvissa se miltä sisäänkasvaneen karvan irti nyppääminen näyttää. Ihmiset tuntuvat edelleen pitävän jollakin oudolla tavalla etovista videoista.