Molly Simsin neuvot luonnolliseen meikkiin – meikitön tyyli ei synny ilman tuotteita

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Molly Sims on amerikkalainen näyttelijä ja malli, joka tunnetaan parhaiten suositusta Las Vegas -draamasarjasta. Nainen on mallin töitä tehneenä oppinut monia kauneuteen liittyviä saloja, joita hän päätti opettaa nyt myös muille hänen omalla YouTube-kanavallaan.

Mallien odotetaan saapuvan koekuvauksiin aina mahdollisimman vähän meikattuina ja luonnollisina. Moni kuitenkin haluaa peittää ihon pieniä virheitä ja väsymyksen merkkejä kasvoiltaan. 44-vuotias Molly Sims opettaa videollaan miten hän loihtii kasvoilleen melko näyttävän meikkityylin.

Yksi suurimmista tämän hetken meikkitrendeistä on loihtia sellainen meikki, joka näyttää todella luonnolliselta. Meikittömän meikkityylin tulee näyttää huolellisen rennolta ja kevyeltä tai jopa siltä, että naisella ei olisi meikkiä ollenkaan. Todellisuudessa tähän tyyliin käytetään kuitenkin useita eri tuotteita ja tekniikoita, joiden oppiminen vaatii hieman harjoittelua.