6-vuotias tanssitaituri villitsi televisiossa – nousi viraalihitiksi syystäkin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uskomattoman lahjakkaita tanssijalupauksia löytyy verkkoon ladattujen YouTube-videoiden avulla jatkuvasti. Lähes joka viikko joku lapsitanssija kiinnittää median huomion upeilla tanssitaidoillaan ja pääsee uutisotsikoihin. Nyt taitavan Tavaris Jonesin on vuoro nousta parrasvaloihin.

Ellen DeGeneres nostaa ohjelmassaan todella usein pieniä tanssijalahjakkuuksia esille ja antaa heille mahdollisuuden esiintyä The Ellen DeGeneres Show -ohjelmassa suuren yleisön edessä. Nyt DeGeneresin ohjelmassa nähtiin jo toistamiseen kuusivuotias Tavaris Jones, joka on todella taitava tanssija nuoresta iästään huolimatta.

Tavaris Jones esitti todella upean tanssirutiinin Aye & Teon Lit Right Now -hittikappaleeseen. Poika on kerännyt verkossa omilla videoillaan yli satoja miljoonia katseluita, mikä selittyykin heti Jonesin mukaansa tempaavalla esityksellä ja yleisön reaktiolla pojan tanssimiseen.