Bruce Willis vahvisti – Die Hard 6 on tulossa!

Elokuvat Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime syyskuussa kuinka ohjaaja Len Wiseman vihjasi, että Die Hard -elokuvasarja olisi saamassa vielä kuudennen osansa. Nyt Willis on itse vahvistanut tiedot elokuvasta, eli elokuva on varmuudella työn alla. Hän paljasti asian The Tonight Show with Jimmy Fallon -ohjelmassa.

Elokuvasarjan kuudetta osaa kuvaillaan samaan aikaan jatko-osaksi ja esiosaksi. Tapahtumat sijoittuvat sekä 1970-luvun New Yorkiin että nykyaikaan. Aiemmin kerrottiin, että Willis ei tulisi esittämään tuttua John McClanen roolihahmoaan elokuvassa.

Nyt Willis kertoo siis nähneensä jo elokuvan käsikirjoituksen, mutta hän ei vielä paljastanut onko itse mukana näyttelemässä. Hän kuitenkin kertoi tutustuvansa käsikirjoitukseen vielä tarkemmin, joten fanit voivat vielä elätellä toiveita John McClanen paluusta.