Kännykkää voi nyt käyttää suihkussa – nerokas suihkuverho myyntiin

Digi Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nyt on tullut markkinoille kaikille älypuhelinaddikteille tarkoitettu suihkuverho, jonka ansiosta puhelimia ja tablettitietokoneita voi käyttää myös peseytymisen aikana. Suihkuverhossa on taskuja, joiden avulla laitteet pysyvät kuivina.

Mikäli kylpyhuoneen kosteus ei nouse peseytymisen tai kylvyn aikana korkeaksi, voi oman älylaitteensa ottaa suihkuun mukaan Screenholder-suihkuverhon avulla. Noin parikymppiä Amazon-verkkokaupassa maksava suihkuverho on läpinäkyvä muovisuoja, jonka toisella puolella on taskuja älylaitteita varten. Laitteita voi selata suihkuverhon läpi.

Joidenkin mielestä suihkuverhoa voidaan pitää vuoden turhakkeena, mutta toiset kiittelevät mainiosta keksinnöstä. Nyt voi vihdoinkin katsoa elokuvia ja lempisarjoja samalla, kun itse nautiskelee kylvyssä. Vaihtoehtoisesti suihkuverhon avulla voi lähettää videotervehdyksiä kavereille vartalo saippuoituna.

Amazon
Amazon