Nuorallakävelijä liikkui yli 20 metrissä – ilman turvavarusteita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kymmenen kertaa Guinnessin ennätystenkirjaan päässyt Nik Wallenda on jälleen viihdyttänyt yleisöä nuoralla kävellen. Mies kulki 70 metrin pituisen matkan nuoralla ilman turvavarusteita. Hänellä oli apunaan pitkä tasapainoa antava keppi.

Harva uskaltaa kulkea kapealla kaapelilla 23 metrin korkeudessa. Amerikkalainen hurjapää Nik Wallenda on tunnettu nuorallakävelijä, joka on nyt esitellyt taitojaan Marylandissa, National Harborissa. Mies tasapainoili nuoralla ilman turvavarusteita ja intoutui jopa vilkuttamaan yleisölle.

Nik Wallenda on ensimmäinen ihminen, joka kulki Niagaran putousten yli nuoralla kävellen. Ohjelmanumeroa seurasi televisiosta noin 13 miljoonaa amerikkalaista. Hänen isoisänsä kuoli vuonna 1978 nuoralla kävellessään. Mies on harrastanut lajia syntymästään lähtien, sillä hänen äitinsä esiintyy saman lajin parissa edelleen.

https://www.facebook.com/nikwallendaofficial/