Jenna Dewan paljasti kauneutensa salaisuuden – löytyy jääkaapista!

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

37-vuotias näyttelijä Jenna Dewan Tatum tunnetaan rooleistaan muun muassa Witches of East End -televisiosarjassa ja Step Up -elokuvassa. Tällä hetkellä nainen juontaa World of Dance -nimistä televisio-ohjelmaa, jossa tanssijat kilpailevat miljoonan dollarin pääpalkinnosta.

Channing Tatumin kanssa naimisissa oleva Jenna on kertonut julkisesti olevansa kasvissyöjä. Hän kertoi omalla YouTube-videollaan miksi hän on päättänyt jättää lihan kokonaan pois hänen ruokavaliostaan. Naisen mukaan lihan syöminen teki hänen olostaan väsyneemmän ja ihostaan huonomman.

Jenna Dewan kertoi, että lihan syöminen sai hänet tuntemaan hänen olonsa veteläksi. Kasvisruokavaliolla hän tuntee olonsa paljon energisemmäksi ja paremmaksi. Nainen kertoi syövänsä lähinnä kasviksia ja hedelmiä, koska ne saavat myös hänen ihonsa hehkumaan ja kirkastumaan epäpuhtauksista.