Ökyrikkaille kelluva saari ja yksityinen sukellusvene

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme kesällä 2013 suunnitelmasta rakentaa ökyrikkaille ennennäkemättömän upeita aluksia, jotka ovat käytännössä kuin kelluvia saaria. Suunnitelmaan kuului myös Migaloo-niminen yksityinen sukellusvene. Nyt projekti on edennyt jälleen uuteen vaiheeseen.

Lähes 100 metriä pitkä Migaloo M7 on itävaltalaisen yrityksen James Bond -tyylinen yksityinen sukellusvene, joka on suurin yhtiön suunnittelemista malleista. Alus voi sukeltaa noin 300 metrin syvyyteen. Kelluvalla yksityissaarella miljardöörit voivat nauttia omasta rannasta, yökerhosta, elokuvateatterista ja kylpylästä. Huvijahdin ja saaren yhdistävälle alukselle pääsee kätevästi helikopterilla. Aluksen hinta on noin 370 miljoonaa dollaria.

Aluksen ollessa sukelluksissa voidaan vedenalaisia maisemia ihastella paksujen ikkunoiden läpi. Pienin malli M2 on 72-metrinen ja majoittaa jopa 36 vierasta. M5-malli on 135-metrinen ja sisältää porealtaat kannella, helikopterin laskeutumisalustan, kaksi vedenalaista ”tallia” minisukellusveneille, hissin, pelihuoneen, elokuvateatterin ja viinikellarin. Isännän sviitti on 90 neliön kokoinen.

Splash
Splash
Splash