Nainen myy rintamaitoa netissä – kehonrakentajamiehet ostavat litratolkulla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seitsemän kuukautta sitten poikansa synnyttänyt 24-vuotias kyproslainen Rafaela Lamprou on aloittanut menestyksekkään maitobisneksen netissä. Nainen myy ylijäänyttä rintamaitoa lähinnä miesasiakkaille.

Kahden lapsen äiti, Rafaela Lamprou yllättyi, kun miehet alkoivat kysellä hänen myymänsä rintamaidon perään. Nainen on tienannut 5.000 euroa myymällä yhteensä 500 litraa rinnoistaan lypsämäänsä äidinmaitoa. Suurimpana asiakasryhmänä eivät suinkaan ole pienten vauvojen äidit, vaan miehet.

Kaksilahkeiset hankkivat rintamaitoa lähinnä fitness-harrastuksen takia, sillä rintamaidossa on enemmän rasvaa kuin lehmänmaidossa. Rintamaito on kuitenkin pienempi proteiinipitoisuudeltaan, Daily Mail tietää. Joillakin miehillä on fetissi, minkä takia he ostavat naisten rintamaitoa. Rafaela pumppaa päivittäin kaksi litraa äidinmaitoa rinnoistaan.

󾌵

Publié par Rafaela Lamprou A sur mardi 26 juillet 2016