Gordon Ramsay pantiin syömään härän sukuelintä – kiroilulta ei vältytty

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkiskokki Gordon Ramsay oli vieraana The Late Late Show with James Corden -keskusteluohjelmassa, jossa juontaja James Corden oli päättänyt toteuttaa mukavan leikin miehen vieraillessa. Corden halusi pelata Ramsayn kanssa peliä, jossa joko kerrotaan totuus toisen kysymykseen tai joudutaan syömään tai juomaan jotain todella ällöttävää.

Tarjolla oli muun muassa lehmän kieltä, kupillinen linnun sylkeä, lohijäätelöä, chilikastiketta ja härän penistä. Osio sisälsi paljon kinkkisiä kysymyksiä, joihin suorapuheisena miehenä tunnettu Gordon Ramsaykaan ei mielellään olisi halunnut vastata.

Yleensä haastattelijat joutuvat tyytymään siihen, että julkkikset voivat olla vastaamatta heidän vaikeisiin tai kiusallisiin kysymyksiinsä. Tämä peli tekee vaikenemisesta kuitenkin huomattavasti vaikeampaa, koska kysymyksen ohittaminen tarkoittaa jonkin ällöttävän asian syömistä.