Spice Girls ei ole allekirjoittanut esiintymissopimusta brittihovin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisen tyttöbändin Spice Girlsin kerrottiin äskettäin saaneen kutsun esiintyä ensi toukokuussa prinssi Harryn ja näyttelijä Meghan Marklen häissä. Moni on ihmetellyt, miksi paljastavista esiintymisasuistaan tunnettu yhtye on kiinnitetty kuninkaallisen juhlan viihdyttäjien joukkoon.

Us Weekly kertoo, että Spice Girls ei ole vielä allekirjoittanut virallista esiintymissopimusta brittihovin kanssa. Sen sijaan yleisessä tiedossa on, että prinssi Harry on innokas Spice Girls -fani. Spice Girlsin manageri ja prinssi Harryn henkilökunta käyvät aktiivisesti neuvotteluja hääjuhlassa esiintymisestä.

Prinssi Harryn on kerrottu haaveilevan myös suositun Ed Sheeranin esiintymisestä juhlissa. Hääjuhlasta uumoillaan mahtavia bileitä tunnettujen muusikoiden kera. 33-vuotias prinssi Harry ja 36-vuotias Meghan Markle solmivat avioliiton 19. päivä toukokuuta Windsorin linnassa.