Tinder vaatii: ”Tarvitsemme rotujenväliset rakkausemojit!”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Maailman suosituin treffisovellus Tinder on yhdistänyt monta paria liittoon. Rakkauden asialla oleva applikaatio on nyt käynnistänyt projektin, jonka tarkoituksena on saada rotujenvälisiä pariskuntakuvia tunnettujen emojien joukkoon.

Emojit käsittävät nykyaikana lähes kaiken elämiseen ja olemiseen liittyvän kuvaikoneiden muodossa. Symbolien joukossa on myös kuvia hetero- ja homopareista, mutta ei kuitenkaan ihonväriltään erilaisista pariskunnista. Tinder on ottanut asian missiokseen, sillä yhtiön mukaan kaikki pariskunnat ovat oikeutettuja omaan emojiin, olipa sitten vaaleaihoinen, tummaihoinen, latino tai aasialainen.

Tinder on käynnistänyt vetoomuksen eri rotua olevien pariskuntien emojien puolesta ja kampanjointia viedään eteenpäin #representlove-hashtagilla. Tinder on myös vakuuttanut kasvattaneen osaltaan rotujenvälisten suhteiden suosiota.