Näin pakkaspäivistä kuuluu nauttia – koira näyttää esimerkkiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hygge on tanskalaisten oma käsite, joka liitetään etenkin joulun aikaan. Pimeänä ja kylmänä vuodenaikana ihmiset hakevat lohtua yksinkertaisista asioista ja tulevat onnelliseksi jo pienistäkin mukavuuksista. Tällainen mukavuus voi olla kylmästä ulkoilmasta sisälle tullessa jalkaan saadut lämpimät villasukat.

Nyt Facebook-videolla nähdään miten eräällä koiralla on hyggeily hallussa. Koira näyttää esimerkkiä siitä miten kovista pakkasista tulee nauttia. Nauttiminen tapahtuu sisätiloissa takkatulen ääressä ja mieluiten punaviinilasillisen kera.

Tutkijoiden mukaan ihmisen onnellisuutta lisää mukavaan paikkaan yleensä omaan kotiin tehty paikka, jossa on lämmin. Ympäristö kannattaa myös takan puuttuessa hämärtää ja valaista kynttilöillä, minkä lisäksi lähettyville tulee varata pieniä nautinnollisia herkkuja kuten suklaata, kaakaota, kahvia, viiniä tai keksejä.

Dog Loving Snow Days

Did somebody say another SNOW DAY?! 😍

Publié par LADbible sur mardi 27 février 2018