Nainen pudotti 45 kiloa – näin hurja laihdutus onnistui

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sarah DeArmond on ollut koko lapsuutensa ajan hyvin pienikokoinen. Koulussa häntä kiusattiin hänen laihuutensa vuoksi, mikä sai naisen herkuttelemaan. Hänellä oli kuitenkin hyvä aineenvaihdunta eikä hän lihonut herkkujen syömisen vuoksi nuorena.

Myöhemmin herkuttelu ja pikaruoan syöminen alkoi kuitenkin kostautumaan. DeArmond söi yliopistossa vain eineksiä ja jatkoi epäterveellisiä ruokailutottumuksia mennessään naimisiin vuonna 2009. Kun joku lopulta onnitteli naista raskaudesta, vaikka DeArmond ei odottanut lasta, hän päätti tehdä asialle jotakin.

Nyt Sarah DeArmond on 30-vuotias ja onnistunut pienillä muutoksilla saamaan jälleen terveydestään otteen ja pudottamaan neljän vuoden aikana 45 kiloa painostaan. Hän aloitti Women’s Health -sivuston mukaan elämäntapamuutoksensa etsimällä uusia terveellisempiä kana- ja kalkkunaresepejä Pinterestistä ja jättämällä pakasteruokien syömisen kokonaan.

Nainen opetteli laittamaan ruokaa ja vähensi samalla aterioissaan rasvan määrää lisäämällä makua ruokiin mausteiden avulla. Ruokavaliomuutosten lisäksi nainen alkoi tekemään kävelylenkkejä. Kun paino lopulta pysähtyi yhteen lukemaan, DeArmond lisäsi puolituntisia kuntosalitreenejä aikatauluunsa, minkä jälkeen hän pääsi lopulta omaan tavoitepainoonsa.