Naiset paljastivat yleisimmät fantasiansa – uskallatko kokeilla näitä?

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksuaaliset fantasiat saatetaan yhdistää usein pelkästään miehiin, vaikka myös naiset haaveilevat erilaisista eroottisista akteista. Märät päiväunet ei ole vain miehiä varten. Nyt on listattu naisten yleisimpiä seksifantasioita.

Parisuhteessa on hyvä oppia keskustelemaan avoimesti myös seksistä. Toimiva ja nautinnollinen seksielämä on yksi parisuhteen parantajista. Naisten mielihalut vaihtelevat yhtä suuresti kuin miehilläkin, eivätkä kaikki neitokaiset ole seksuaalisesti yhtä aktiivisia kuin toiset. Alistusleikit ovat yleisimpien fantasioiden joukossa.

Naiset haaveilevat usein myös ryhmäseksistä, jossa on joko kaksi miestä tai kaksi naista heidän lisäkseen. Kolmenkimppa on yleisempi kuin useamman ihmisen muodostama orgia. Jotkut neitokaiset kiihottuvat ajatuksesta harrastaa seksiä julkisella paikalla. Saman fantasian kategoriaan menee myös seksi paikassa, jossa se ei ole millään muotoa soveliasta tai yleistä, kuten kirkko tai työpaikan saniteettitilat.

Seksiin liittyviä tabuja on murrettu kuluneina vuosikymmeninä ja seksivälineistä on tullut yleisiä ja suosittuja. Naiset saattavat toivoa, että heidän kumppaninsa ehdottaisi käyntiä erotiikkaliikkeeseen ja siten uusien välineiden hankkimista petipuuhiin. Joskus on puolestaan ihana pitkittää esileikkiä siihen saakka, kunnes himo täyttää jokaisenkin kehon solun. Naisten fantasiana saattaa olla äärimmilleen viety kiusoittelu, Men’s Healthin asiantuntijat vinkkaavat.