Viisi vinkkiä: Näin lisäät volyymia puolipitkiin hiuksiin

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monet naiset leikkasivat hiljattain hiuksensa Kylie Jennerin innoittamana korvien alapuolelle. Nyt kutrit ovat voineet kasvaa olkapäille ulottuviksi, jolloin latvat kiemurtelevat sotkuisesti ja hiukset voivat näyttää lässähtäneiltä. Asiantuntijat ovat nyt jakaneet vinkkinsä, kuinka puolipitkiin hiuksiin saa helposti ryhtiä ja tuuheutta.

Puolipitkiin hiuksiin voi leikata lyhyemmät etuhiukset, jolloin kampaustyyliin tulee enemmän ryhtiä. Etuhiukset voi jakaa keskeltä jakaukselle tai vetää kokonaan toiselle sivulle. Mikäli ei halua leikata suortuvia etuosasta lyhyemmiksi, voi keskijakauksen sijaan jakaa suortuvat kokonaan sivujakaukselle. Hiukset näyttävät paksummilta, jos latvat letittää toiselle sivulle löysästi.

Kampaukseen saa helposti näyttävyyttä tupeeraamalla hiukset pään päälle ”tortuksi”. Ohimoilla ja korvien edessä roikkuvat vauvahiukset luovat kampaukseen rennon lisän. Jos ei halua panna puolipitkiä hiuksia tavalliselle poninhännälle, kannattaa päälaelle tehdä kruunumainen letti. Tällöin kampaus nousee pienellä kikalla uudelle tasolle ja näyttää heti arkikampausta huolitellummalta.

https://www.purewow.com/beauty/hairstyles-for-fine-mid-length-hair

Today we cut @sofia.clare hair. It’s really really think , so I do a tons of #innerlayers haircut. By the way the color was done maybe 3 month ago ! Still looks great ! Hair by me @annadraganovahair @modernsalon @americansalon @behindthechair @hairbraind @olaplex @hairsquad @fuckinghair #jaskoshroedersalon #annadraganovahair #licensedtocreate #downtownmenlopark #hairinspo #menloparkhairstylist #athertonhairstylist #bayareahair #modernhair #californiahair #americansalon #modernsalon #hairbraind #colordesighair #behindthechair #balayagehighlights #balayage #highlights #paitedhair #hairpainting #blondlonghair #shorthair #midlenghthair #bobhaircut #beautifulhair #wellahair #wellalife #wellaeducation

A post shared by AnnaDraganova•Hairstylist (@annadraganovahair) on