Nainen halusi poseerata meren äärellä – sitten valtava aalto pilasi kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset hakeutuvat lomamatkoillaan kauniita maisemia etsiessään välillä paikkoihin, joissa kuvaaminen voi olla vaarallista. Varsinkin korkeilla paikoilla ja kallioiden kielekkeillä kuvaaminen on usein koitunut kohtalokkaaksi, mutta tällä kerralla suuri aalto kasteli naisen läpimäräksi.

Nyt sosiaalisessa mediassa on alkanut leviämään huvittava videolle kuvattu tilanne, jossa suuri aalto pilasi kuvaushetken. Matkaseurue oli löytänyt rannalta kauniin kuvauslokaation meren ääreltä. Kukaan ei kuitenkaan tullut ajatelleeksi, että aallot olisivat niin suuret, että ne yltäisivät kaiteen yli tasanteelle saakka.

Aluksi toinen nainen käy meren äärellä kuvattavana. Hänen jälkeensä toinen nainenkin menee kuvattavaksi, mutta hänen kohdallaan mereltä vyöryykin isompi aalto. Aalto paiskautuu niin voimakkaasti seinää vasten, että tasanteelle vauhdilla syöksyvä vesi jättää naisen täysin läpimäräksi.

Woman Gets Wiped Out By The Sea

How not to get a photo by the sea… Wait for it 🙈😂

Publié par LADbible sur jeudi 8 mars 2018