Nainen antoi koiran päättää suunnan – näin pitkä kävelylenkistä tuli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat aina todella iloisia päästessään omistajansa kanssa ulos kävelylle. Usein koiralle ja omistajalle muotoutuu vain pari eri pituista lenkkiä, joiden väliltä kävelyreitti aina valitaan.

Tuttuihin reitteihin moni koira osaakin olla täysin tyytyväinen, mutta eräs koiran omistaja halusi nähdä minne hänen koiransa veisi hänet jos se saisi itse päättää. Videolla nähdään hauska kokeilu, jossa nainen antaa hänen Hadley-nimisen koiransa päättää eräänä päivänä kävelyreitin suunnan ja pituuden.

Aluksi Hadley hämmentyy kun omistaja ei ohjaakaan sitä ja alkaa kävelemään vanhasta tottumuksesta tuttua kävelyreittiä. Pian koira kuitenkin huomaa, että omistaja on melko myöntyväinen, jolloin Hadley alkaa käyttämään uutta vapautta hyväkseen.

Koira pysähtyy välillä haistelemaan nurmikkoa ja katselemaan ohi käveleviä ihmisiä. Lopulta nainen joutuu kävellä Hadleyn kanssa yli kaksi ja puoli tuntia ennen kuin koira johdattaa omistajan kotiin. On kuitenkin melko merkillistä miten Hadley osaa suunnan kotiin naisen itsensäkin ollessa välillä täysin hukassa sen suhteen missä päin kaupunkia he olivat.