Hevonen yökerhon tanssilattialla – viranomaiset sulkivat yökerhon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miami Beachilla sijaitsevassa yökerhossa todistettiin taannoin erikoista näkyä. Klubin tanssilattialle ilmestyi elävä hevonen. Mokai Lounge -yökerhossa kuvatulla videolla vähissä pukeissa oleva nainen ratsastaa valkoisella hevosella tanssijoiden keskellä.

Yhtäkkiä eläin näyttää horjahtavan, jolloin nainen putoaa sen selästä. Viranomaiset ovat sittemmin sulkeneet Mokai Loungen. Heidän mukaansa hevonen on videolla selkeästi peloissaan. Tilannetta kuvaillaan myös vaaralliseksi ympärillä oleville ihmisille, sillä eläin käyttäytyi arvaamattomasti.

New York Times -lehden mukaan viranomaiset tutkivat parhaillaan, syyllistyikö yökerho eläinrääkkäykseen. Sittemmin paikannetun hevosen on todettu olevan terve ja hyväkuntoinen.