Katy Perry lyhyistä hiuksistaan: ”Enää en voi piiloutua”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Katy Perry on nähty monissa erilaisissa hiustyyleissä, mutta viime aikoina nainen on ihastuttanut erityisen lyhyillä pixie-tyylisillä hiuksillaan. Lyhyet hiukset ovat vaikuttaneet myös naisen meikkaamiseen, koska lyhyet hiukset korostavat kasvoja eikä Perry voi omien sanojensa mukaan enää piiloutua niiden taakse.

Katy Perry on julkaissut oman Katy Kat -nimisen meikkisarjan yhteistyössä Covergirl-kosmetiikkayrityksen kanssa. Katy Kat -sarjaan kuuluu kaksi erilaista luomiväripalettia, huulikiiltoja, glitteriä ja tietenkin myös irtoripsiä, joiden säännöllinen käyttäjä poptähti itsekin on.

33-vuotias Kety Perry kertoi People-sivuston haastattelussa pitävänsä siitä, että hän voi meikkien ja vaatteiden avulla muuntautua eri tehtäviin eri tavalla. Idols-tuomarin roolissa Perry haluaa näyttää klassisen kauniilta, mutta omalla kiertueellaan hän haluaa irrotella rohkealla ulkoavaruudellisella tyylillä.

✨✨✨READY TO LAUNCH 🚀✨✨✨➡ [see next post]

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on