Leijonien parittelu keskeytyi turisteihin – naaraalta hulvaton reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkomailla monet eläinpuistot ovat sellaisia, että niiden läpi voi ajella autolla. Safariajelut ja läpiajettavat eläintarhat ovat turistien suosioissa, ja mikä onkaan parempaa kuin nähdä eläin sen omassa elinympäristössään todella läheltä.

Tällä kerralla turistien kameraan tallentui melko huvittava tilanne. Auton suojista kuvatulla videolla nähdään miten ihmiset ovat jääneet kuvaamaan tien vieressä parittelevia leijonia. Leijonat eivät välitä viereen autolla ajaneista turisteista vaan hoitavat hommansa rauhassa loppuun.

Kun leijonauros nousee viimein naaraan päältä, naaraan toiminta sai kuvaajat nauramaan. Naaras näytti olevan parittelun jälkeen todella uupunut ja paiskautui heti kyljelleen makuulle kaivatessaan hyvin ansaittuja päiväunia.