Näin pakkaat paremmin matkalle – ota vinkit haltuun ja säästä tilaa matkalaukussa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä ottaa alle viikon pituisille reissulle mukaan ainoastaan käsimatkatavarat. Tällöin on pakko minimoida mukaan otettavien tavaroiden määrä. Samalla kannattaa kiinnittää huomota pakkaustyyliin.

Vatteet menevät rullaamalla huomattavasti pienempään tilaan kuin viikkaamalla. Tämän ja monet muut vinkit esittelevä Brainy Craftsin video neuvoo, kuinka voi saavuttaa matkalaukkuun mahdollisimman simppelin järjestyksen. Jokaisen päivän vaatteet kannattaa pakata omiin setteihin ja panna ilmatiiviiseen pussiin.

On myös järkevää suosia kapselipukeutumista, jolloin eri vaatekappaleet sopivat takuuvarmasti toistensa kanssa. Kengät voi ujuttaa suihkumyssyyn ja kenkien sisään jäävä tila kannattaa hyödyntää. Matkalaukun vetoketjun voi sulkea nippusiteellä, mutta muista tässä tapauksessa ottaa matkalle mukaan sakset.

Tyhjästä pullosta saa kovan säilytysrasian lääkkeille ja hygieniatarvikkeille. Videolla neuvotaan myös, kuinka voi piilottaa setelirahaa tavaroihinsa. Rahaa tai arvokkaita esineitä ei kuitenkaan kannata panna ruumaan menevään laukkuun, sillä toisinaan matkalaukut eivät koskaan saavu perille.

Episode 15: Travel Tips And Hacks

Here Are Some Hacks For Your Next Trip!

Publié par Brainy Crafts sur mercredi 28 février 2018