Sinullako luonnonkiharat? Näillä vinkeillä saat käteviä kampauksia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Luonnonkiharat voivat olla sekä siunaus että rasite. Toisaalta luonnonkiharat antavat ikuista volyymia kampaukselle, mutta toisaalta kikkurat saattavat saada omistajansa raivon partaalle. Luonnonkiharoilla tuntuu toisinaan olevan oma tahto.

Kauneusasiantuntija Tyla Lauren on esitellyt kampaustyylejä, jotka sopivat erinomaisesti kiharapäisille naisille. Hänellä itsellään on upeat luonnonkiharat etnisen taustansa avittamana, joten nainen on todennäköisesti oppinut sitomaan kiharansa usealla eri tavalla. Älä siis tyydy pelkkään poninhäntään.

Tyla Lauren on sitonut esimerkkinä hiuksensa kahdelle nutturalle ja puoliponinhännälle. Mikäli hiuksiin ei jaksa kiinnittää huomiota, voi ne verhota huivin alle tyylikkäästi siten, että otsalle tulee iso ja muhkea huivinuttura. Myös perinteinen puolinuttura tai pikkuletit saavat villejä suortuvia asettumaan, PureWow muistuttaa.

#LatinaStyleWars

A post shared by tylauren (@tylauren) on

💙

A post shared by tylauren (@tylauren) on

new favorite style ✨

A post shared by tylauren (@tylauren) on

🥀

A post shared by tylauren (@tylauren) on

half up half down

A post shared by tylauren (@tylauren) on

🌻 A F R O P U N K 🌻

A post shared by tylauren (@tylauren) on