Varvassandaalit ja korkokengät yhdistettiin – hintalappu 1 500 dollaria!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Milanon muotiviikoilla nähtiin tämän kevään mallistoja esitellessä uudenlaiset kengät, joissa yhdistyvät nilkkurit ja varvassandaalit. Erikoiset jalkineet kiinnittivät heti muotigurujen huomion, ja nyt niitä saa ostettua verkkokaupasta.

Korkokengät ovat kärjestä kuin varvassandaalit, mutta varresta muistuttavat enemmän mustaa nahkasaapikasta. Isokokoiset kengän varressa komeilevat soljet eivät sovi piirun vertaa värikkäisiin sandaaliosioihin. Kengät ovat nimeltään Gothika Sandal Heels.

Dsquared2-brändin valmistamat erikoiskorkkarit lähtevät uudelle omistajalle 1.485 dollarilla, eli 1.200 eurolla. Verkkokauppasivusto on tällä hetkellä huollossa, mutta Popsugarin mukaan kengät ovat saavuttaneet runsaan suosion. Ehkäpä ihmiset ovat kiinnostuneet lähinnä niiden erikoisesta ulkonäöstä, eivätkä niinkään niiden hankkimisesta.