Lumoavan kaunis jääveistospuisto tuhottu Tampereella – havainnot voi soittaa poliisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelaiset ovat kuluvan talven aikana saaneet ihastella poikkeuksellisen kaunista jäätaidetta, kun Ikurissa sijaitsevan Pyhäpolun maisemiin toteutettiin kaunis valaistu jääveistospuisto. Eri värein valaistuja jääteoksia käytiin katsomassa kymmeniätuhansia kertoja ja ne tulivat tutuksi myös televisiosta.

Nyt Tamperelainen-lehti kuitenkin kertoo, että Pyhäpolku-jääveistospuisto on tuhottu. Ympäri vuorokauden Ikurin Vireen toimintakeskuksen liepeillä avoinna olleen puiston teokset on rikottu palasiksi ja niiden valaisimet lojuvat pitkin poikin lumihankea. Puiston odotettiin olevan toiminnassa siihen saakka kunnes jääveistokset sulaisivat, mutta toisin kävi.

Tuhotyön paljasti kahvio Virelä, jonka Facebookissa julkaisemalla videolla nähdään tuhojen ikävät seuraukset. Asiasta tullaan tekemään rikosilmoitus, joten havainnot tuhotyön tekijöistä voi soittaa Sisä-Suomen poliisilaitokselle.

Ikurin Pyhäpolku on rikottu ilmeiseti ke-to yön aikana😠Asiasta tehdään rikosilmoitus. Jos joku asiasta jotain tietää, toivomme yhteydenottoa.

Publié par KahvioVirelä sur jeudi 15 mars 2018