Kannabiksesta tehdään nyt teetä – auttaa uniongelmiin

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Kannabiksen viihdekäyttö tuli hiljattain lailliseksi myös Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Uusi laki on innoittanut yrittäjiä astumaan mukaan nousikiidossa olevaan bisnekseen, ja yksi tuotteensa markkinoille tuoneista on kannabisteetä valmistava Kikoko.

Luomuteetä kannabikseen ja muihin yrtteihin valmistava Kikoko haluaa parantaa ihmisten hyvinvointia. Kannabiksen ominaisuudet nousevat esiin rentouttavan teen muodossa. Yhtiö on tuonut markkinoille neljään eri käyttötarkoitukseen sopivaa tuotetta.

Kikokon tuotteita voi käyttää paremman mielen ja olotilan saavuttamiseksi. Positivi-Tea kohottaa mielialaa, Sensuali-Tea on tarkoitettu seksuaalivietin parantamiseen, Sympa-Tea vähentää puolestaan ahdistusta ja kipua ja Tranquili-Tea auttaa uniongelmiin. Useat ihmiset hakevat tietoisesti apua luonnollisista lääkintämenetelmistä, jotta heidän ei tarvitsisi käyttää synteettisesti valmistettuja lääkkeitä. Kannabis on yksi maailman vanhimmista ja eniten käytetyistä lääkeyrteistä.

Another gorgeous shot from our feature in the new issue of @oprahmagazine ⠀ ⠀ We're so honored to be the first cannabis company highlighted in O Magazine and we couldn't be more grateful to have their help in our journey to destigmatize this plant. ⠀ ⠀ #pinkiesup⠀ ⠀ 📷 @joyceleephoto ⠀ ⠀ #oprah #omagazine #harpo #teaparty⠀ ⠀ ⠀ -⠀ -⠀ -⠀ -⠀ -⠀ #itshiptosip #healing #happinessoverload #pacificoceanview #californialiving #californiadreaming#californialife #bodyandmind #bodymindsoul #mindbodyspirit #mindandbody #mindbody #balanced #heal #wellnesslife #healthylifestyle #healthiswealth #mindfulness #iamwellandgood, #inspirehealthy #beautifulhealth #mindbodygreen #mindbodysoul #healthgoals #healingfoods

A post shared by Kikoko (@kikoko_hq) on