Paras kaveri on monille elämän tärkein henkilö – nostaa aina jaloilleen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Parhaat kaverit ovat niitä henkilöitä, joille voi soittaa keskellä yötä kertoakseen mitä pienimmästäkin asiasta. He ovat niitä tyyppejä, jotka eivät mielistele turhaan, mutta tekevät kaikkensa ystävänsä hyvinvoinnin vuoksi. Parhaat kaverit ovat korvaamattomia, ja toisinaan suhde heihin kestää koko elämän ajan.

Parhaat kaverit potkivat persauksille ja pelastavat pinteestä. Heille voi kertoa asioita, joista muille ei uskalla puhua. Heidän rehellisyytensä on kultaakin kallisarvoisempaa. Parhaat kaverit kuuntelevat, keskustelevat ja pitävät lupauksensa. He ovat tukipilareita ja peruskallioita.

Paras kaveri voi olla henkilö, jonka tapaa vasta aikuisiällä tai sama ihminen, jonka tunsi jo viisivuotiaana. Paras ystävä voi olla myös oma sukulainen, puoliso tai työkaveri. Yhteistä näille kuitenkin on se, että paras kaveri pysyy rinnalla silloin, kun kaikki muut tuntuvat katoavan. On parasta omistaa paras kaveri!