Rosie Huntington-Whiteley esitteli kauneusrutiininsa – näin nopea arkimeikki syntyy

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallit tekevät töitä ulkonäöllään, minkä vuoksi heidän tulee pitää erityisen hyvää huolta terveellisestä ruokavaliosta, kuntoilusta ja ihonhoidostaan. Tämän vuoksi mallien kertomat kauneussalaisuudet ovatkin aina sellaisia, joista moni haluaa ottaa opikseen.

Nyt englantilainen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley paljasti hänen kauniin ihonsa salaisuuden. Victoria’s Secret -alusvaatejätin muotinäytöslavoilta ja mainoksista tunnetuksi tullut 30-vuotias kaunotar sai juuri pienen pojan, minkä vuoksi univelkaisen naisen tuleekin pitää entistä parempaa huolta ihonsa kosteutuksesta saadakseen sen hehkumaan.

Rosie Huntington-Whiteley näyttää Voguen julkaisemalla videolla vaihe vaiheelta miten hän hoitaa ihoaan. Malli käyttää ensimmäisenä kasvoilleen kosteuttavaa suihketta ja hohtoa antavaa kosteusvoidetta. Seuraavaksi nainen levittää kasvoilleen väriä tasaavaa BB-voidetta ja huulilleen huulivoidetta.

Malli loihtii kasvoilleen nopean ja yksinkertaisen arkimeikin käyttämällä aurinkopuuteria sekä kasvoilleen että luomiin, minkä jälkeen hän levittää ripsiinsä ripsiväriä. Lopuksi nainen lisää poskipäihinsä hieman väriä ja hohtoa sekä rajaa huulensa ennen huulipunan levittämistä.